fbpx

Nova sessió formativa de mediació en arts visuals

17 de Juny de 2024

Aquest dilluns, 17 de juny, ha tingut lloc una nova sessió de formació de mediació en arts visuals, la qual s’ha realitzat al centre de producció i recerca artística Hangar de Barcelona i ha comptat amb la participació de representants de les diferents ciutats de Transversal.

Com ja va passar a la primera de les sessions, feta a La Capella, de Barcelona, durant el mes de maig, aquesta activitat formativa ha anat a càrrec de Pedagogías Invisibles, una entitat que té més de dotze anys d’experiència en iniciatives d’art + educació i que actualment, i des del 2022, són responsables del Departament d’Educació i Mediació del Centre del Carme Cultura Contemporània de València. Així mateix, hi ha hagut la col·laboració de Juan López-Aranguren, llicenciat en Arquitectura Tècnica a l’Escola Tècnica Superior de Madrid.

En aquesta ocasió cal fer una menció especial a Xarxaprod —una xarxa de centres de creació de la qual Hangar és membre—, ja que ha estat qui ha fet totes les gestions pertinents per facilitar un lloc òptim per desenvolupar la trobada.

Aquesta segona sessió de treball en l’àmbit de les arts visuals té la finalitat de proporcionar formació i orientació en diverses àrees relacionades amb la mediació cultural. Així doncs, a partir del diagnòstic de l’estat de la mediació a les deu ciutats de la Xarxa i de la voluntat de treballar en aquest àmbit per part de cada municipi —cosa que va sorgir de les entrevistes individuals que va fer Pedagogías Invisibles prèviament a les formacions— s’ha començat a dissenyar la línia de treball per executar de cara a un, tres i cinc anys vista.

Go top