fbpx

Del 12 al 30 de setembre, convocatòria oberta per al tàndem “el pa de cada dia” de Stronger Peripheries

6 de Setembre de 2022

El proper dilluns, 12 de setembre, s’obre la convocatòria per al tàndem titulat “el pa de cada dia” en el marc del projecte Stronger Peripheries. Les candidatures es podran presentar fins al 30 de setembre.

Estàs pensant a presentar-t’hi però vols més informació o tens algun dubte? El 19 de setembre, de 10 a 12 hores, dues tècniques de la Xarxa Transversal estaran connectades via Zoom (ID: 821 8243 2856 / contrasenya: STRONGER) per respondre totes les preguntes i per proporcionar més detalls dels diversos punts de la convocatòria a tots els artistes, companyies o col·lectius residents a Catalunya o a l’Estat espanyol que hi vulgueu optar.

No t’hi pots connectar aquest dia? Doncs contacta amb Transversal a l’adreça electrònica transversal@strongerperipheries.eu i podrem atendre els teus dubtes o consultes en un altre moment.

La convocatòria va dirigida als artistes, companyies o col·lectius que treballin els següents gèneres: dansa, nou circ, performances en espais urbans/naturals o qualsevol forma híbrida/transdisciplinària. Podeu consultar les bases íntegres de la convocatòria aquí.

D’entre totes les candidatures rebudes, se’n seleccionaran 5 de finalistes (es donaran a conèixer entre el 25 i el 30 de setembre). Aquests participaran en la fase final de la selecció: un taller de tria que tindrà lloc el mes de novembre i amb participació de tots els socis del projecte (entitats de 10 països europeus).

El guanyador —escollit de manera consensuada entre tots els socis de Stronger Peripheries— treballarà a Catalunya amb Transversal, Xarxa d’Activitats Culturals (Mataró) i a Itàlia amb el Teatro di Sardegna, a través de residències de recerca i de creació fins a estrenar el producte final del tàndem “el pa de cada dia”.

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coaliciósud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

 

 

 

 

Go top