fbpx

Taller de futur i estrena del Tàndem 1 a Eslovènia

25 d'Agost de 2022

Els dies 22 i 23 d’agost ha tingut lloc el Taller de futur a Ljubljana, Eslovènia, organitzat per Bunker, en el marc del projecte Stronger Peripheries, i dues representants de les ciutats de Tranversal —Tena Busquets del Teatre Principal d’Olot i Keta Capdevila del Festival Sismògraf Olot— hi han estat presents.

En aquest taller s’ha parlat de l’art en diverses de les seves extensions: l’art postgravetat, l’art a l’espai, el bioart, el hacking, les avantguardes i les retroguardes. Tot plegat s’ha abordat amb un pensament subjacent sobre les perifèries.

Així mateix, s’ha estrenat la peça de l’artista guanyadora del Tàndem 1, el qual ha estat coproduït per Bunker amb Cluj Cultural Center de Romania i Mondaino d’Itàlia.

Aquesta estrena s’ha dut a terme dins del Mladi Levi, que és un dels esdeveniments anuals més destacats del Bunker Institute i que porta a Ljubljana els intèrprets escènics més actuals d’arreu del món cada final d’estiu des del 1998. Té la marca d’un perfil artístic exigent, dins l’àmbit del teatre progressista contemporani, i la seva finalitat és la de descobrir joves talents.

En aquest enllaç podeu veure l’artista guanyadora del Tàndem 1 durant la seva residència a Mondaino.

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coaliciósud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

 

Go top