fbpx

Us presentem un vídeo que resumeix l’estada de Transversal a diversos equipaments d’Occitània

17 d'Abril de 2023

Durant tres dies del passat mes de març una delegació de set tècnics especialitzats en arts visuals de sis ciutats de la Xarxa Transversal i també la regidora de Cultura de Manresa, Anna Crespo, van visitar diversos centres d’art contemporani i museístics d’Occitània. Ara us podem mostrar un resum d’aquelles jornades de treball a través d’aquest vídeo.

Aquesta experiència ha estat valorada com a molt positiva i enriquidora per part de tots els professionals que van formar-ne part, ja que va ser una bona opció per agafar idees de noves metodologies i també de noves maneres de fer l’atenció al públic en aquests tipus d’espais.

Sète i Montpellier van ser les dues ciutats occitanes escollides per fer-hi la visita, i l’entitat amfitriona, és a dir qui es va encarregar de donar a conèixer els diferents equipaments, va ser Air de Midi, una xarxa de centres d’art que té diversos punts en contacte amb Transversal.

Cal destacar que d’aquesta trobada del mes de març ha sorgit una idea que ja s’ha començat a gestar en la reunió del passat 13 d’abril de la Taula d’Arts Visuals. En concret es tracta de la temàtica de la propera producció pròpia d’arts visuals, la qual inclourà les maneres de treballar recollides a Occitània. Així doncs, el projecte resultant d’enguany tindrà un caire diferent del de les darreres edicions gràcies als inputs dels tres dies d’observació i coneixença i als contactes i seguiments posteriors.

Go top