fbpx

Les entrades per a l’estrena de la peça de Tiago Cadete ja estan a la venda

18 d'Abril de 2023

Si teniu ganes de veure la peça creada per Tiago Cadete com a guanyador del tàndem 10 de Stronger Peripheries, la qual ha titulat amb el nom de ConcertO, ja podeu comprar les entrades, que estan a la venda aquí.

Perquè us feu una idea de tot el procés que va seguir per gestar aquesta producció us presentem un vídeo que resumeix l’estada de l’artista portuguès a la ciutat de Granollers des de finals de febrer fins a finals de març.

A través de diverses imatges es du a terme un resum de la residència de recerca, quinze dies durant els quals Tiago Cadete va establir contacte amb diverses persones d’origen llatinoamericà perquè són la base del seu projecte, i també de la residència creativa, en què durant quinze dies més va posar fil a l’agulla en els aspectes més artístics de la seva peça.

En aquest vídeo, a banda de les imatges dels diferents moments del seu treball, també s’hi recullen declaracions de les persones responsables dels equipaments de Granollers, és a dir del Teatre Auditori i de la Fàbrica d’Arts Roca Umbert, així com d’alguns dels testimonis que ha entrevistat l’artista, els quals són immigrants llatinoamericans que han pogut compartir la seva experiència migratòria i el procés de dol que els ha suposat haver d’abandonar el seu país d’origen.

Tiago Cadete, en aquests moments, és a Portugal, on està fent la segona part de la seva residència creativa, i el divendres 12 de maig, a les 20 h, tornarà a Catalunya per presentar el seu ConcertO al públic de Granollers.

ConcertO és un concert de múltiples veus d’immigrants llatinoamericans residents a Portugal i Espanya, testimonis que formen una partitura que revela processos migratoris contemporanis en juxtaposició amb la història colonial. Qui són aquests nous immigrants? I quins desitjos tenen quan arriben al país que va colonitzar el seu? El públic es converteix en escenari i l’escenari es converteix en públic. Un concert sense cos, un concert fantasmal de veus.

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coaliciósud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

Go top