fbpx

Us presentem un nou material de la tria d’artista de Mataró: un pòdcast que recull el testimoni d’alguns dels participants al taller

31 de Gener de 2023

Tal com ja vam publicar, els dies 21, 22 i 23 de novembre va tenir lloc als centres escènics Cafè Nou i Can Gassol de Mataró la tria final de la convocatòria de Stronger Peripheries per seleccionar la companyia que havia de produir una peça escènica que versés sobre el tema “El pa de cada dia”. Els guanyadors d’aquest tàndem 9 van ser el col·lectiu que conformen Moon Ribas i Quim Girón.

D’aquesta trobada, a banda de les fotos i dels vídeos que ja hem anat difonent, ara en tenim un producte nou. Es tracta d’un pòdcast que recull tot el que es va dur a terme, de manera ben exitosa, en aquell taller de tria de Mataró.

En aquest pòdcast, que està fet en anglès per ser l’idioma vehicular del projecte, s’hi apleguen diverses declaracions de les persones participants. Així es poden escoltar les impressions, les sensacions i els diversos aprenentatges dels membres de la Xarxa Transversal, dels socis de Stronger Peripheries i de tres artistes.

La tria d’artista que es va celebrar a Mataró a finals de l’any passat va ser una proposta que des de Transversal es va agafar amb molta il·lusió, ja que era l’única convocatòria d’artistes dins de Stronger Peripheries que es feia a l’Estat espanyol.

En aquests moments Moon Ribas i Quin Girón estan treballant en la seva proposta. Encara no la tenen definida del tot, però sí que tenen clar que volen que el públic que assisteixi als seus espectacles es converteixi en cíborg, és a dir en un organisme cibernètic. Per fer-ho possible comptaran amb quatre residències: dues tindran lloc a Mataró i dues més es duran a terme Sardenya.

Podeu escoltar el pòdcast amb el recull dels diversos testimonis del taller de tria d’artista de Mataró aquí.

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coaliciósud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

Go top