fbpx

Trobada de reflexió i avaluació a Zagreb de cara a una nova candidatura de Stronger Peripheries

22 de Març de 2024

Al llarg d’aquesta setmana hi ha hagut diverses reunions per reflexionar i avaluar com ha anat el projecte Stronger Peripheries durant aquests últims quatre anys. La finalitat que tenen tots els socis que n’han formar part és plantejar uns objectius de cara a una nova candidatura basant-se en les experiències, els resultats i els coneixements adquirits, i tornar a apostar així per una Europa creativa.

Aquestes sessions s’han desenvolupat a Zagreb, Croàcia, des del 19 de març fins avui, dia 22 de març, i per part de la Xarxa Transversal s’ha comptat amb la participació de l’Oficina Tècnica de la Xarxa així com amb representants de les ciutats d’Olot, Reus, Granollers i Girona.

En el marc d’aquesta trobada, a banda del treball de reflexió i avaluació que s’ha realitzat de manera conjunta, també s’han efectuat reunions del projecte de caire logístic així com de comunicació.

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coaliciósud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

Go top