fbpx

Trobada de Cat.Teatres a la Sala Beckett

24 de Maig de 2024

Aquest dimecres ha tingut lloc, a la Sala Beckett de Barcelona, una reunió de Cat.Teatres, que és un espai de treball en xarxa pels municipis de Catalunya en què els directors de teatre i els programadors d’arts escèniques poden col·laborar, compartir i construir projectes artístics d’interès comú.

 

En aquesta ocasió, l’objectiu principal de la trobada ha estat el de marcar les línies de l’organització interna així com establir un full de ruta i una metodologia de treball de cara al futur.

En aquesta reunió hi han assistit representants de quinze de les diferents ciutats que formen part d’aquest projecte. Entre altres assumptes que s’hi han tractat, els presents s’han organitzat, al llarg del matí, en diverses taules de treball per treure el màxim profit de cada una de les aportacions.

Una vegada feta aquesta reunió, des de la Sala Beckett s’ha ofert una sessió oberta també a programadors externs a Cat.Teatres en què s’ha aprofitat per presentar les propostes artístiques que té disponibles per fer gira durant els propers mesos.

 

Go top