fbpx

Travesía i les seves línies d’actuació futures

17 de Febrer de 2022

Quin ecosistema cultural imaginem per a demà? Per respondre aquesta pregunta aquesta setmana s’ha dut a terme una trobada en el marc del projecte Travesía – Pirineus de circ a Ax-les-Thermes.

En aquest espai es posa el focus en dos punts concrets: en el seminari que va tenir lloc el mes passat, a la Grainerie, a Tolosa —revisant el resultat dels projectes en circ duts a terme en els darrers anys—, i, especialment, en el que s’organitzarà el 17 i 18 de maig a Bilbao —de cara a plantejar perspectives de futur.

Per preparar la trobada del País Basc, on participaran bona part dels programadors dels teatres de Transversal, s’estan revisant els eixos temàtics del projecte, es duen a terme en diversos grups de treball els tallers que es volen oferir per validar-ne prèviament la dinàmica i s’elabora la línia d’animació que se seguirà. Així mateix, durant aquests dies de treball, s’estan recollint opinions i valoracions per tenir-les en compte en les actuacions futures. El dilluns i dimarts van tenir lloc aquestes sessions a càrrec del grup motor.

 

 

L’endemà dimecres hi va haver la primera reunió per preparar la candidatura per a un futur projecte POCTEFA de l’àmbit del circ. En aquesta segona trobada Transversal hi ha participat amb Laura Cuenca, coordinadora del projecte Travesía a Transversal, i amb Elena Carmona, directora del Teatre Municipal de Girona.

 

 

 

#POCTEFA #FEDER #UE #unioneuropéenne #PDCTravesía #pyrénéesdecirque #pyrénées #transfrontalier #cirque #circus #cirquecontemporain #circuseverydamnday #circusarts #circuslife #spectaclevivant

Travesía – Pirineus de circ és un projecte de cooperació per als anys 2020- 2022 cofinançat per la Unió Europea en un 65 % a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

Go top