fbpx

Transversal visita la Universitat de Barcelona

24 de Gener de 2023

Laura Cuenca, una de les tècniques de la Xarxa Transversal, ha estat convidada a la Universitat de Barcelona per explicar els projectes d’abast europeu així com les característiques i les línies d’actuació més generals de l’organització als alumnes del postgrau Cooperació i Gestió Cultural Internacional.

En un món cada cop més interdependent a escala regional i global, els projectes de cooperació internacional prenen una importància creixent. Més enllà de les estratègies de diplomàcia cultural governamental, molts actors decideixen participar en xarxes, coproduir projectes o donar una dimensió internacional als seus programes. La finalitat d’aquest postgrau és la de dissenyar projectes viables de cooperació cultural internacional, els quals estan alineats amb els valors de la UNESCO i els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Agenda 2020.

La participació de persones expertes en el tema i de diverses entitats culturals, com ha estat en aquest cas la visita de la Xarxa Transversal, és un dels mètodes habituals de treball d’aquest postgrau de cara a enriquir el contingut formatiu.

Go top