fbpx

Arrenca a Reus el projecte Tots Dansen

17 de Gener de 2023

Aquest dijous es va presentar a Reus el projecte Tots Dansen, que està estretament vinculat a Mapadeball —aquesta és la iniciativa que es duu a terme a la resta de ciutats que componen la Xarxa Transversal—, i que la capital del Baix Camp ha recuperat després d’un període en què no s’havia fet a causa de la pandèmia.

A la sessió de presentació es va comptar amb Daniel Recasens, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Reus; Ció Borràs, formadora, i Mario G. Sáez, coreògraf de la peça Celebració. Els diumenges de la vida, que l’any passat es va produir per a Mapadeball i que enguany es farà a Reus amb el format de Tots Dansen.

A través d’aquesta trobada va tenir lloc el primer contacte dels estudiants i dels professors dels instituts amb Mario G. Sáez, el qual va aprofitar per parlar de la dansa contemporània i també per presentar la seva peça. Així mateix, els joves, des de la platea del teatre, van començar a fer alguns moviments perquè entenguessin com serà el treball que faran des d’ara fins a finals d’abril, que és quan tindran lloc les funcions.

A més aquest dissabte hi va haver les formacions per als professors, que van estar realitzades directament pel mateix Mario G. Sáez. A partir d’aquí Ció Borràs treballarà a l’aula amb els estudiants per preparar la peça, que també es podrà veure a finals d’abril.

 

 

Go top