fbpx

Taller sobre Mediació Cultural a Portugal

9 d'Agost de 2021

Del 27 de juny a l’1 de juliol va tenir lloc a les ciutats de Torres Vedras i Lisboa (Portugal) el Workshop Cultural Mediation, la primera de les activitats formatives que inclou el projecte Stronger Peripheries.

Al llarg dels 5 dies de taller, els assistents van poder assistir a xerrades (amb temàtiques com ara el treball en comunitats en entorns rurals, construcció d’identitats al territori, inclusió social a través de les pràctiques artístiques, experiències d’implicació de les audiències, accessibilitat, relació amb centres educatius, etc) a banda d’altres activitats dins el programa, que van incloure, entre d’altres, mostres de bones pràctiques, espectacles, dinàmiques d’intercanvi d’experiències entre els participants, activitats gamificades, projecció de documentals, visites a espais culturals, etc.

 

A aquesta activitat hi van assistir representants de les ciutats de Transversal que acolliran residències de recerca en el marc del projecte, ja que un dels objectius del taller, és poder crear les bases perquè aquestes residències de contacte amb les comunitats locals, funcionin de la millor manera possible. Així doncs, representants de Granollers (Teatre Auditòri i Roca Umbert), Mataró i Vilanova i la Geltrú van participar activament de tot el programa.

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coalició sud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

Go top