fbpx

Convocatòria oberta pel Concurs de Comissariat Transversal 2021

27 de Juliol de 2021

L’objectiu de la convocatòria és seleccionar un projecte artístic de caràcter inèdit vinculat a les arts visuals.
Les candidatures han d’enviar-se a coordinacio@txac.cat i lcuenca@txac.cat abans del dia 7 d’octubre del 2021. El veredicte es farà públic abans del 15 de desembre d’aquest any.

Els projectes que es presentin han de girar al voltant de la creació artística i han de reflectir la relació amb el territori i amb els municipis participants. És una aposta per l’art contemporani que haurà d’executar-se la tardor de 2022 entre el 7 d’octubre i l’11 de desembre, a cadascuna de les 10 ciutats que conformen la Xarxa,

Per participar-hi, cal demostrar l’experiència en el comissariat artístic, havent realitzat com a mínim un projecte com a comissari vinculat amb les arts visuals. Cal acreditar-ho a través d’un currículum professional i la documentació gràfica dels projectes realitzats. En la candidatura també s’hi ha de fer constar una explicació del projecte de 400 paraules com a màxim i una memòria tècnica.

Es tracta d’una aposta de Transversal per l’art contemporani i per reivindicar la seva presència arreu del territori català amb una clara voluntat de desenvolupar un treball en xarxa i intermunicipal.

Per a conèixer tots els detalls de la convocatòria, us podeu descarregar les bases en aquest ENLLAÇ

 

Go top