fbpx

Estiu de circ a les ciutats de Transversal, amb el projecte Travesía

10 d'Agost de 2021

Aquest estiu els carrers, places i escenaris de les ciutats de Transversal s’han omplert de circ, amb les propostes del projecte transfronterer Travesia.

La Cie Bivouak va portar el seu espectacle Perceptions durant el mes de juliol a les ciutats de Figueres, Girona, Granollers, Mataró i Olot.

A banda de Perceptions, el Festival Figueres es MOU va acollir també una residència i assaig obert del projecte Runa d’Amer Kabbani (una proposta que té més actuacions previstes a ciutats de Transversal a partir de 2022), i la peça Picadero de Haa Collective.

La companyia Volem volar va oferir un taller de mediació a Olot el 14 de juliol

L’espectacle Que buen día, de la pallassa basca Maite Guevara, es va veure el dia 19 de Juliol a Girona

Per la seva banda, l’espectacle La punta de mi nariz, Colectivo Konika, després d’una residència a Roca Umbert (abril-maig), va fer actuacions durant el mes de juliol a Figueres, Girona, i Olot. Al setembre, les Konika tenen una actuació prevista al Festivalet de Circ de Manresa (en el marc del qual també hi ha prevista una funció de Ninguna palabra de la Cie Bal Bal).

 

Travesía – Pirineus de circ és un projecte de cooperació per als anys 2020-2022, cofinançat per la Unió Europea en un 65% a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

Go top