fbpx

Taller sobre Anàlisi d’Audiències i reunió de projecte a Zagreb

13 d'Agost de 2021

Aquest juliol va tenir lloc la tercera reunió del projecte Stronger Peripheries, la primera que es va poder dur a terme presencialment, ja que a causa del Covid les dues primeres van haver de ser en format telemàtic. El dia 14 de juliol l’Studentski Centar de Zagreb va acollir aquesta trobada, amb Pogon (centre cultural que és el soci croata del projecte) exercint d’amfitrió.

Els dos dies posteriors, en el mateix emplaçament va tenir lloc un Taller per desenvolupar conjuntament una eina d’anàlisi d’audiències. La direcció del taller va anar a càrrec dISCTE, Instituto Universitário de Lisboa i l’objectiu era generar una eina qualitativa de valoració que servirà, en primera instància, per avaluar les activitats que tenen lloc dins el projecte; però amb la voluntat que aquesta eina pugui restar als socis del projecte i continuar-se utilitzant més enllà de la finalització d’Stronger Peripheries.

En aquest taller hi van participar dues tècniques municipals de la Xarxa Transversal.

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coalició sud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

 

Go top