fbpx

Propostes de circ de Travesia per aquest cap de setmana

2 de Setembre de 2021

Dos festivals circenses de casa nostra acullen propostes de Travesia, gràcies a la participació al projecte de la Xarxa Transversal o, en el cas de Terrassa, al programa de programadors associats que té el projecte.

Els espectacles que es podran veure són:

Dins del 12è Festival de Circ de Terrassa el 3 de setembre a les 21h30 es podrà veure La Punta de mi nariz de Kolektivo Konica a l’Escola El Vallès. L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia. Reserva d’entrades i més informació al web del festival

Per la seva banda, el Festivalet de Circ de Manresa acull dins la seva programació dos propostes de Travesía pel dissabte dia 4:  La Punta de mi nariz de Kolektivo Konica a les 13h i Ninguna Palabra de Balbál Company, a les 20h. Les dues representacions es faran a l’Espai l’Anònima. Més info i reserva d’entrades al web del Festivalet.

 

 

Travesía – Pirineus de circ és un projecte de cooperació per als anys 2020-2022, cofinançat per la Unió Europea en un 65% a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

 

 

 

Go top