fbpx

Oberta la convocatòria per al tàndem “el pa de cada dia” de Stronger Peripheries

22 de Juliol de 2022

Des d’avui mateix ja podeu consultar les bases per a la nova convocatòria del tàndem titulat “el pa de cada dia” del projecte Stronger Peripheries. Les candidatures es podran presentar del 12 al 30 de setembre.

Aquesta iniciativa va dirigida a artistes, companyies o col·lectius residents a Catalunya o a l’Estat espanyol que treballin en els àmbits de les arts escèniques i que duguin a terme performances en espais urbans/naturals (àmbit prioritari), dansa, nou circ o qualsevol forma híbrida/transdisciplinària.

Entre el 25 i el 30 d’octubre es donaran a conèixer els 5 aspirants preseleccionats per participar en la fase final de la selecció en un taller de tria que tindrà lloc el mes de novembre.

El guanyador d’aquesta tria, que es farà de manera consensuada entre tots els socis de Stronger Peripheries, treballarà a Catalunya amb Transversal, Xarxa d’Activitats Culturals (Mataró) i a Itàlia amb el Teatro di Sardegna, a través de residències de recerca i de creació per desenvolupar el tema del tàndem “el pa de cada dia” i arribar, així, a estrenar el seu producte final.

Tots els artistes, companyies o col·lectius interessats podeu consultar íntegres aquí els TERMES I CONDICIONS

Go top