fbpx

‘Sota terra’ es podrà veure a Sardenya aquesta setmana

13 de Novembre de 2023

Els dies 17, 18 i 19 de novembre, Moon Ribas i Quim Girón presentaran la seva proposta, Sota terra, a Càller. A la primera d’aquestes funcions hi serà present una representació de la Xarxa Transversal.

La capital de Sardenya va ser una de les localitats escollides per fer una part de les seves residències de recerca i creatives durant el mes de juny, i per això ara és el moment de mostrar els fruits de tot plegat davant del públic. La segona ciutat on van completar el seu projecte va ser Mataró, on el passat 20 d’octubre, a Can Gassol, van estrenar-hi la seva peça.

Justament el vídeo que us mostrem a continuació recorda el pas dels dos artistes per la ciutat catalana.

Ribas i Girón van ser els guanyadors del tàndem 9 de Stronger Peripheries, titulat “El pa de cada dia”, i amb Sota terra proposen un espectacle a l’aire lliure en què el públic, equipat amb frontals i amb polseres que vibren quan el planeta té una activitat sísmica, es converteix en un explorador cíborg.

Tot plegat amb la intenció d’explorar la relació que tenim els humans amb el subsòl i, per extensió, amb el planeta, i és que el nostre dia a dia ens fa caminar de pressa, amb la vida posada endavant, i els dos artistes proposen i defensen una mirada molt més vertical, justament cap a aquest sota terra.

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coaliciósud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

 

 

 

 

Go top