fbpx

S’obre la convocatòria per presentar instal·lacions al festival A Cel Obert

11 d'Abril de 2024

Ja s’ha obert el termini per presentar-se a la convocatòria del festival A Cel Obert, de Tortosa, el qual és un dels integrants de Transefímers i pretén fomentar l’interès dels ciutadans i dels visitants envers el patrimoni arquitectònic i cultural de la ciutat.

Tots els creadors, ja sigui a títol individual o bé com a col·lectiu, dels àmbits de l’art, el disseny i l’arquitectura que vulguin realitzar alguna intervenció en el marc d’aquest festival poden presentar les seves propostes fins al diumenge 2 de juny abans de la mitjanit. En aquesta edició, que ja és l’onzena, la temàtica ha de girar al voltant de la intensitat.

Les propostes han de comptar amb un projecte de la peça per instal·lar en algun dels espais escollits enguany per part de l’organització d’A Cel Obert —pati de Sant Jaume i Sant Maties, pati de Sant Jordi i Sant Domènec, pati de l’antic convent de les Serves (Residència d’Estudiants Tortosa Centre), pati del palau Montagut i passatge Franquesa— així com amb una presentació de l’autor o de l’equip. És possible presentar més d’una proposta però s’haurà de fer una inscripció per a cada una d’elles.

D’entre tots els projectes, el jurat seleccionarà els finalistes —tres com a màxim per a cada espai— en funció de la qualitat, la innovació, l’originalitat i la viabilitat econòmica i tècnica d’aquests. Els noms dels projectes finalistes es faran públics a la pàgina web del festival la setmana del 10 de juny i aquests tindran fins al 3 de juliol per presentar la seva proposta més detallada, a mode de projecte executiu.

Al llarg de la setmana del 15 de juliol es coneixeran els cinc projectes finals, els quals es faran càrrec de la producció, el muntatge i el desmuntatge de les instal·lacions. Cadascun d’aquests cinc projectes rebrà una dotació econòmica de 1.800 € per poder executar la seva obra.

Enguany el festival A Cel Obert tindrà lloc durant el 4, 5 i 6 d’octubre.

Més informació i inscripcions a www.acelobertfestival.cat.

Go top