fbpx

La residència a Vilanova i la Geltrú dels artistes guanyadors del tàndem 11, en imatges

15 d'Abril de 2024

El coreògraf Hamdi Dridi i la ballarina Ewa Bielak, membres de la Companyia Chantiers Publics, han estat fent una residència del 14 al 24 de març a Vilanova i la Geltrú.

Aquesta estada els ha permès conèixer de primera mà el col·lectiu de pescadors, i concretament els moviments que realitzen a l’hora de desenvolupar la seva feina diària, ja que alguns d’ells els incorporaran a la peça amb què estan treballant i que porta per títol Dans(e) House. L’experiència ha estat tan positiva que, tot i que no estava previst, hi ha la intenció de fer una residència extra a la ciutat costera durant aquest juliol per seguir aprofundint en el seu projecte.

Així mateix, en el marc de residències que preveu el projecte, entre l’agost i el setembre faran una residència creativa a l’Arboreto Teatro Dimora i entre el setembre i l’octubre en duran a terme una altra al Théâtre + Cinema, Scène National Grand Narbonne. Tot plegat amb la intenció de presentar Dans(e) House al públic de Narbona el 10 d’octubre d’enguany i al de Vilanova i la Geltrú una setmana més tard.

En aquest vídeo resum que us presentem, elaborat per Marçal Mora, de Crispetes Films, es pot veure el pas de l’artista polonesa i de l’artista francès d’origen tunisià per Vilanova i la Geltrú i de quina manera han estat recopilant el material que els feia falta per al seu projecte.

La Companyia Chantiers Publics va ser la seleccionada per al tàndem 11 de Stronger Peripheries, que Transversal coproduirà conjuntament amb Occitane en Scène de França i l’Arboreto Teatro Dimora d’Itàlia.

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coaliciósud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

 

 

Go top