fbpx

Seminari “Horizons de cirque” a La Grainerie, a Tolosa

27 de Gener de 2022

Avui i demà s’està duent a terme el seminari “Horizons de cirque”, dins del marc del projecte Travesía, a la Grainerie, una plataforma de Tolosa que impulsa les arts del circ.

Aquest seminari té la finalitat de mobilitzar la comunitat circense de les regions pirenaiques —artistes, gestors de projectes, programadors i difusors de producció, entre d’altres— per fer balanç dels catorze anys de cooperació transfronterera en matèria de circ, per analitzar quines lliçons s’han après arran de la pandèmia i per construir el model del futur tenint en compte els nous reptes del sector.

El mètode de treball d’“Horizons de cirque” combina les conferències amb els tallers participatius, per tal de poder compartir experiències i coneixements i fomentar, així, l’escolta, el diàleg i l’horitzontalitat entre tots els assistents.

El segon seminari del projecte Travesía durant aquest any, centrat en l’ecosistema cultural del demà, tindrà lloc el 17 i 18 de maig a Bilbao.

 

#POCTEFA #FEDER #UE #unioneuropéenne #PDCTravesía #pyrénéesdecirque #pyrénées #transfrontalier #cirque #circus #cirquecontemporain #circuseverydamnday #circusarts #circuslife #spectaclevivant

Travesía – Pirineus de circ és un projecte de cooperació per als anys 2020- 2022 cofinançat per la Unió Europea en un 65 % a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

Go top