fbpx

Saps què és Transversal? Aquí ho podràs descobrir!

2 de Febrer de 2022

Què és Transversal? Quines ciutats aplega? Què promou i defensa amb els seus projectes? Quines activitats de caràcter internacional duu a terme?

A través d’un seguit de vídeos informatius es vol donar resposta a totes aquestes preguntes, ja que en una reunió dels diversos representants de Comunicació de Transversal realitzada l’any passat es va arribar a la conclusió que les xarxes socials són la millor plataforma per donar a conèixer aquest producte cultural als habitants dels deu municipis que en formen part. Amb aquesta finalitat els regidors de Cultura de cada una de les ciutats van destinar un pressupost específic per tirar endavant aquesta acció.

Així doncs, al llarg del 2022 es generaran una sèrie de vídeos per explicar els projectes de la Xarxa Transversal (Travesía, Mapadeball, Stronger Peripheries, Concurs de Comissariat, etc.) per tal que els equipaments de les ciutats participants puguin explicar i posar en context les activitats relacionades amb aquests eixos de treball que passin als diversos municipis.

Aquest primer vídeo explica de manera genèrica les característiques principals de la Xarxa Transversal i properament se n’aniran editant d’altres de singulars per a cada ciutat.

Per a més informació pots consultar el nostre web. Anima’t a saber una mica de nosaltres!

 

Go top