fbpx

Segona residència de Moon Ribas i Quim Girón a Sardenya

22 de Setembre de 2023

Moon Ribas i Quim Girón estan fent la seva segona residència a Sardenya, i al llarg d’aquests dies estan mirant diverses localitzacions exteriors per al seu espectacle, que a Càller tindrà lloc el mes de novembre, després que s’hagi estrenat, el 20 d’octubre, a Catalunya.

La peça en què estan treballant es titula Sota terra, i té la intenció d’explorar la relació dels humans amb el subsòl i el planeta. I és que el nostre dia a dia ens fa caminar de pressa i projectar la vista endavant, però què passa si canviem l’òptica i mirem cap avall?

Per a la creació de l’espectacle, s’ha comptat amb dues corals. En el cas de Mataró va ser la Coral Primavera per la Pau i pel que fa a Cagliari aquests dies s’està treballant amb la Coral Associazione Studium Canticum. En ambdós casos, Joan Cot, amb qui Moon Ribas i Quim Girón col·laboren, ha ensenyat a tots els seus components un mètode de cantar anomenat soundpainting, que es basa en una llengua de signes per a músics, actors, ballarins, poetes i artistes visuals.

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coaliciósud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

 

Go top