fbpx

Transversal viatja a Budapest per a la tria d’artista del tàndem 12

14 de Setembre de 2023

Del 12 al 15 de setembre s’està duent a terme el taller de tria d’artista hongarès a la ciutat de Budapest, el qual s’emmarca en el tàndem 12 del projecte Stronger Peripheries i aborda la temàtica “dret al futur”.

Per part de Transversal a aquesta trobada hi assisteixen dues tècniques de la ciutat d’Olot, la Tena Busquets i la Rosa Rebugent.

Els artistes que han arribat fins al tram final d’aquest tàndem són Martin Boross, Kata Juhász, Nora Juhász, Máté Mészáros i Krisztina Urbanovits i Zsuzsa Száger, els quals destaquen en diverses disciplines artístiques, com la dansa, el teatre, el circ i experiències que combinen diferents àmbits. Durant aquests quatre dies tots ells estan tenint l’oportunitat de defensar els seus projectes, i d’aquí en sortirà la proposta guanyadora.

A banda de participar en les activitats que tenen lloc al taller de tria, també s’estan visitant alguns dels equipaments de la ciutat per tal de conèixer de primera mà de quina manera es treballa i es potencia la cultura hongaresa. En concret es tracta del SÍN Arts Center, de l’Stereo Workshop i del Bethlen Theatre. Aquesta és una bona manera en què socis i productors poden fer xarxa i enriquir-se amb les experiències compartides.

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coaliciósud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

Go top