fbpx

Reunió dels socis del projecte De Mar a Mar

3 d'Abril de 2017

Els passats 30 i 31 de març va tenir lloc una reunió de socis De Mar a Mar a La Central del Circ de Barcelona.

Foto De Mar a Mar

Aquesta és la primera reunió dels 14 socis del projecte transfronterer de circ del 2017, i es van tractar diferents temàtiques com ara són el llançament dels apadrinaments i la selecció dels artistes de Caminos Emergentes. A més es van atribuir les ajudes del Fons de Flexibilitat atribuïdes a la difusió, es van exposar les activitats en curs i es va fer balanç d’etapa.

Durant la reunió també es va preparar el proper seminari que tindrà lloc a Toulouse els dies 20 i 21 d’octubre.

De Mar a Mar té com a finalitat afavorir la creació i la difusió del circ contemporani en el conjunt de les regions transfrontereres dels Pirineus, utilitzant per a això accions destinades a l’orientació, la formació i l’acompanyament dels artistes de circ, creant relacions solidàries amb el conjunt de la professió: centres de creació i formació, equips artístics consolidats i programadors.

De Mar a Mar – Pirineus de circ és un projecte de cooperació per 2016-2019. El projecte ha estat cofinançat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020). L’objectiu del POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. La seva ajuda es concentra en el desenvolupament d’activitats econòmiques, socials i mediambientals transfrontereres a través d’estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible.

 

Go top