fbpx

DE MAR A MAR PROMOU L’ESPECTACLE IN TARSI

8 de Juny de 2017

L’espectacle IN TARSI, guanyador dels Premis Max 2017, continua la seva difusió aquest dissabte 10 de juny a les 20h al Teatre de Tortosa, en el marc del projecte De mar a mar.

eia_inTarsi_1@BenHopper

Els premis MAX d’Arts escèniques 2017 van premiar Millor espectacle revelació el passat 5 de juny a aquesta representació de la companyia de circ EIA.

La creació ja ha visitat els teatres municipals del Consorci Transversal de Manresa, Vilanova, Olot, Reus i Girona i continua la seva difusió al Teatre de Tortosa, abans de poder veure’s al Festival Bilboko Kalealdia a Bilbao del 28 de juny al 1 de juliol i a la Européenne de Cirque a Toulouse del 13 al 21 d’octubre.

IN TARSI és la tercera creació de la companyia EIA. Quatre acròbates, entre portés acrobàtics, banquina, mini tramp i bàscula, ens porten, envoltats de poesia i bogeria, a un univers habitat per fragments de vida. La solitud, el compartir, el conviure…Són part del viatge evocat mitjançant la dansa, el teatre físic i sobre tot, les arts del circ.

La companyia EIA ha estat seleccionada pel projecte De Mar a Mar per a la seva difusió als teatres municipals del Consorci Transversal i a altres espais escènics de la regió POCTEFA. Aquesta difusió es duu a terme en col·laboració amb les entitats participants al projecte europeu, que dóna suport a la recerca i les creacions artístiques i a la seva difusió.
De Mar a Mar és un projecte de cooperació Interreg co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través del POCTEFA.

 

eia_inTarsi_fotos_4@NachoRicci
dMaM (CAT) RVB HZ Fond Mini

new_logo_poctefa20142020

Go top