fbpx

Reunió de Travesía en el marc del Sismògraf

7 d'Abril de 2022

Aquesta setmana, coincidint amb el Sismògraf, el festival que detecta el moviment, s’ha dut a terme una reunió de dos dies de durada del projecte Travesía a Olot, en concret a l’espai de Can Trincheria.

TravesíaEl dimecres 6 d’abril s’han començat a perfilar alguns dels aspectes que caldrà tenir en compte a l’hora de preparar el seminari “Horizontes de circo”, que es farà a Bilbao els propers 18 i 19 de maig. Entre tots els socis s’han abordat temes de contingut, de documentació, de logística i d’implicació per part de cada un dels representants. A banda, a la jornada s’han tractat aspectes més interns del projecte, com la gestió i la declaració de les despeses, la comunicació i la programació.

L’endemà, el dijous 7 d’abril, s’ha fet una tasca mirant cap al futur, és a dir començant a planificar la continuïtat del treball conjunt dels socis en favor del sector del circ a l’àrea transfronterera. El projecte actual, Travesía, s’acaba el pròxim mes de maig i cal començar a treballar en diversos aspectes —temporització, qüestions econòmiques, nous socis, etc.— per deixar molt embastada la nova candidatura Poctefa per a quan es faci la crida del 2023. Aquesta es durà a terme recollint experiències del projecte d’enguany i valorant quines són les necessitats del sector, per la qual cosa no només es comptarà amb els socis, sinó amb artistes, companyies i diversos àmbits del circ.

 

#POCTEFA #FEDER #UE #unioneuropéenne #PDCTravesía #pyrénéesdecirque #pyrénées #transfrontalier #cirque #circus #cirquecontemporain #circuseverydamnday #circusarts #circuslife #spectaclevivant

Travesía – Pirineus de circ és un projecte de cooperació per als anys 2020-2022 cofinançat per la Unió Europea en un 65 % a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

 

Go top