fbpx

Reunió de l’últim consell directiu de Transversal d’aquesta legislatura

19 de Maig de 2023

Aquest dijous, 18 de maig, ha tingut lloc l’últim consell directiu de la legislatura. Aquest és el màxim òrgan de govern de Transversal i, com a tal, aplega els regidors i els diversos representants de totes les ciutat de la Xarxa.

Un dels punts de l’ordre del dia que s’ha abordat ha estat de caire administratiu. Així doncs, s’ha parlat de la liquidació del pressupost del 2022 i de l’informe d’auditories dels comptes concrets i del general, també del 2022.

Igualment, s’ha aprovat la presentació de la sol·licitud per participar a la convocatòria d’enguany del programa POCTEFA, amb la finalitat de seguir vinculats al món del circ a través d’un nou projecte.

A la reunió també hi hagut espai perquè les tècniques de Transversal fessin una explicació detallada de l’estat en què es troben els projectes que en aquests moments s’estan duent a terme per tal que tothom n’estigui al màxim d’informat. D’aquesta manera s’ha fet esment de les activitats d’àmbit europeu —com ara Stronger Peripheries—, de les produccions pròpies d’arts escèniques i de les produccions d’arts visuals, dels projectes que tenen una vinculació amb la vessant pedagògica —un dels exemples més clars és Mapadeball— i de les propostes —en aquest bloc cal mencionar, entre altres, Transefímers o Cat.Teatres— que ja fa molt de temps que estan en marxa.

Go top