fbpx

Stronger Peripheries: tria de l’artista portuguès del Tàndem 2

10 de Desembre de 2021

Del 7 al 10 de desembre es celebra a Moita (Portugal) el taller de tria de l’artista portuguès que portarà a terme la segona producció en tàndem de les 12 que hi ha previstes dins el projecte Stronger Peripheries.

Per a totes les coproduccions que s’impulsaran dins el projecte, la tria final del creador es fa conjuntament entre els 14 socis del projecte, en un taller en què els assistents coneixen el panorama escènic del país,  els 5 artistes preseleccionats per rebre l’encàrrec, i on també es fa una breu presentació dels socis de l’Stronger Peripheries.

Al taller de Moita hi participen dues programadores de teatres de Transversal: Aina Baig, programadora del Teatre Jardí de Figueres i Elena Carmona, programadora del Teatre Municipal de Girona. A banda, en les primeres sessions hi va assistir la Laura Cuenca, tècnica de la Xarxa que va ser l’encarregada de presentar Transversal i les seves activitats als assistents (artistes portuguesos preseleccionats i representants dels socis del partenariat).

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coalició sud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

Go top