fbpx

Primera reunió per perfilar els detalls de la nova convocatòria de Stronger

4 de Maig de 2022

Des de la Xarxa Transversal, aquest dimecres ens hem reunit telemàticament amb il Teatro di Sardegna, el qual serà el coproductor de l’artista català dins de Stronger, per anar perfilant tots els detalls de la convocatòria del projecte.

Està previst que les bases estiguin a punt durant l’estiu i serà a partir del setembre que els diversos artistes podran presentar les seves candidatures. D’entre totes les propostes rebudes s’escolliran cinc finalistes, que seran convidats a participar al taller de tria de l’artista. A aquest taller, que es farà a finals de novembre a Mataró, hi participaran tots els socis de Stronger Peripheries i de manera consensuada s’escollirà l’artista català que es coprodueix dins de Stronger.

Aquests tallers de tria es realitzen per a les dotze produccions escèniques del projecte i, per tant, els artistes que en formen part tenen nacionalitats molt diverses. Properament, des de Transversal, formarem part del taller de tria de l’artista portuguès, que es durà a terme a Alcobaça del 10 al 13 de maig, i també del taller de tria de l’artista grec, que tindrà lloc a Atenes del 31 de maig al 3 de juny.

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coalició sud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

Go top