fbpx

El projecte Travesía organitza tallers per potenciar el recorregut professional de les companyies que hi participen

10 de Maig de 2022

Un dels objectius de Travesía – Pirineus de Circ, a banda de programar les diverses creacions que sorgeixen a partir del projecte, és acompanyar les companyies que hi participen en el seu recorregut professional.

Així doncs, la companyia La Barque Acide va poder representar la seva obra The end is nigh el 6 de maig a Granollers i el 7 de maig a Figueres, completant la gira que va iniciar al desembre amb actuacions a Sant Cugat i Olot i al gener a Vilanova i la Geltrú.

A banda de les actuacions, ahir dilluns dos dels membres de la companyia van fer dos tallers de circ dirigits a joves: l’un a Vilanova i la Geltrú i l’altre a Granollers.

I el 8 de maig, a Figueres, la companyia va rebre un taller que va anar a càrrec de Jordi Gaspar i de Rat Serra i que va servir perquè els seus integrants disposin d’estratègies i de coneixements a l’hora de poder dur a terme el seu espectacle i de donar-lo a conèixer a Catalunya.

 

#POCTEFA #FEDER #UE #unioneuropéenne #PDCTravesía #pyrénéesdecirque #pyrénées #transfrontalier #cirque #circus #cirquecontemporain #circuseverydamnday #circusarts #circuslife #spectaclevivant

Travesía – Pirineus de circ és un projecte de cooperació per als anys 2020- 2022 cofinançat per la Unió Europea en un 65 % a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

Go top