fbpx

Presentació oficial de De Mar a Mar

29 de Setembre de 2016

De Mar a Mar – Pyrénées de Cirque es va presentar oficialment a la premsa aquest dimarts dia 27 de setembre, en el marc de la 30a Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca. En aquest esdeveniment es van aplegar representants polítics i tècnics dels 14 socis del projecte, provinents del sectors públic i privat de Catalunya, Aragó, País Basc, Occitània-Pirineus-Mediterrània i Nova Aquitània.

foto-espectacle-huesca-okPer part de la Xarxa Transversal hi van assistir el president del Consorci, Joaquim Fernàndez i Oller, i les tècniques Ester Merino -cap d’àrea de serveis a les persones de Mataró- i Núria Pascal -coordinadora d’activitats de Transversal-. El llistat d’activitats de la jornada va incloure, a banda de la presentació en premsa, l’assistència a la inauguració de la Feria, i la reunió del Comitè de Pilotatge (per traçar les línies d’actuació del projecte per al proper any).

De Mar a Mar és un projecte europeu de cooperació transfronterera Espanya/França que té l’objectiu de fomentar la formació, l’orientació i l’acompanyament dels artistes de circ.

Un projecte de cooperació per als anys 2016-2018 co-finançat per la Unió europea en un 65% per el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)  mitjançant el programa Interreg V-A Espanya- França – Andorra (POCTEFA 2014-2020)

logo-interreg-poctefa-RGB

Go top