fbpx

Vilanova i la Geltrú presenta a la premsa el projecte De Mar a Mar

14 d'Octubre de 2016

El passat dimecres 5 d’octubre Vilanova i la Geltrú va fer una roda de premsa de presentació de la seva participació com a ciutat al projecte europeu de circ De Mar a Mar.

Va introduïr l’acte la regidora de cultura, la Sra. Teresa Llorens, explicant la vinculació històrica de la ciutat amb el gènere del circ, i com la participació en aquest projecte dins de la Xarxa Transversal, ajudarà a consolidar i ampliar la presència del circ a l’escenari del Teatre Principal de la Ciutat.

A continuació, la coordinadora d’activitats de la Xarxa, Núria Pascal, va explicar als presents el funcionament del projecte: com treballarà els àmbits de formació, creació i difusió per consolidar els llocs de treball dels artistes de circ a l’espai transfronterer França/Espanya. El projecte preveu una xarxa solidària entre artistes, centres de creació, espais formatius, programadors i artistes per enfortir el sector i facilitar les possibilitats de difusió del espectacles de circ.

Finalment, Fabrizio Giannini de la companyia EIA va presentar l’espectacle In Tarsi, el primer que es programarà als teatres de la Xarxa Transversal dins d’aquest projecte, una proposta que ja s’haurà vist també dins de De Mar a Mar a l’Aragó i a diferents escenaris francesos. A Vilanova i la Geltrú aquesta proposta es podrà veure el dia 18 de desembre, a les 6 de la tarda al Teatre Principal.

Més informació i compra d’entrades en aquest enllaç.

 

Amb el suport del Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER.

logo-interreg-poctefa-RGB

Go top