fbpx

Olot acull una sessió de Mario G. Saez que complementa el projecte de Mapadeball

19 d'Octubre de 2023

Mario G. Saez és un dels dos equips de coreògrafs que treballarà enguany en el projecte de Mapadeball i que, per tant, seguirà portant a dalt de l’escenari la seva peça Els diumenges de la vida.

La composició de Mario G. Saez es desplegarà a Figueres, Girona i Olot. En aquesta última ciutat, a banda d’acollir les activitats formatives del projecte que tindran lloc més endavant a totes tres, s’ha dut a terme una activitat extra que no forma part del programa de Mapadeball però sí que complementa molt bé el projecte.

Es tracta d’una trobada entre el coreògraf i tots els alumnes que ballaran la seva peça per presentar la seva biografia, parlar de la seva trajectòria artística com a ballarí i coreògraf, i mostrar el seu univers creatiu. D’aquesta manera els estudiants poden conèixer de primera mà qui és la persona que ha creat la composició que han de defensar a l’escenari, d’on sorgeix la seva idea de creació i amb quina intenció aquesta ha estat feta. Tot plegat amb la intenció que la fase d’execució sigui molt més fàcil i hi hagi més connexió entre les dues parts.

Mapadeball també comptarà amb un altre equip, que està format per Silvia Sant Funk i Mònica Muntaner, que amb la peça que l’any passat van treballar al Tots Dansen Barcelona desenvoluparan Mapadeball i Tots Dansen a Reus.

 

 

 

#Mapadeball #dansacontemporània

Go top