fbpx

Convocatòria per al Grup de Seguiment d’Horitzons de Circ

12 de Juliol de 2022

El 31 de maig Travesía va arribar a la seva fi i ara és el moment d’encetar una nova aventura en l’àmbit de Pirineus de circ per donar continuïtat a tot el que s’ha estat duent a terme fins ara. Es tracta d’una candidatura a la convocatòria de projectes POCTEFA 2021-2027, que està prevista que es publiqui al llarg dels propers mesos, molt probablement durant el primer trimestre del 2023, i que permetrà que els socis i els altres actors de l’espai transfronterer puguin seguir treballant de manera conjunta.

Aquesta convocatòria va dirigida a artistes, a gestors de producció i/o difusió i a experts en mediació cultural de l’àrea transfronterera. En concret es farà una selecció d’entre sis i vuit professionals (entre dos i quatre artistes, dos gestors i dos experts).

Les persones escollides entre tots els candidats passaran a formar part d’un grup de seguiment interprofessional, que s’ha anomenat Grup de Seguiment d’Horitzons de Circ. Com en els casos precedents, aquesta nova iniciativa vol promoure la recerca, la creació i la circulació del circ contemporani a les regions transfrontereres dels Pirineus, mitjançant accions orientades a acompanyar i a formar tant els artistes circenses com altres professionals del sector impulsant i reforçant les relacions de solidaritat dins del mateix sector del circ (centres de creació, equips artístics emergents i consolidats, estudis de producció i difusió, i programadors) per avançar cap a uns models d’actuació basats en la cooperació, la sostenibilitat i la solidaritat.

Tothom que estigui interessat a presentar-se a la convocatòria pot fer-ho fins al 20 de juliol a les 23.59 hores a través d’un formulari ràpid i senzill que cal respondre en línia i que es pot trobar al mateix web de Travesía o clicant en aquest enllaç.

El comitè de selecció està integrat per representants de les entitats sòcies de Travesía i farà públics els resultats de la seva deliberació abans del 31 de juliol.

 

#POCTEFA #FEDER #UE #unioneuropéenne #PDCTravesía #pyrénéesdecirque #pyrénées #transfrontalier #cirque #circus #cirquecontemporain #circuseverydamnday #circusarts #circuslife #spectaclevivant

Travesía – Pirineus de circ és un projecte de cooperació per als anys 2020- 2022 cofinançat per la Unió Europea en un 65 % a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

Go top