fbpx

Noela Covelo Velasco exposa a Tortosa en el marc del projecte Natura viva

7 d'Octubre de 2022

Des d’aquest divendres, 7 d’octubre, i fins al 13 de novembre, l’artista Noela Covelo Velasco exposa el seu projecte, que porta per títol Et cauen les estrelles de la cara, al Museu de Tortosa, en el marc de Natura viva: musa i mimesi, que explora el territori i reivindica el valor de la natura com a font d’inspiració i espai de diàleg, i que està comissariat per Carolina Grau.

En el seu treball, Covelo ha investigat sobre possibles narratives sonores vinculades a l’entorn de Mig Camí, un indret que es converteix en un santuari estretament vinculat a la terra i a les restes fòssils, fruit del moviment de les plaques tectòniques.

Amb aquesta ficció sonora, a través d’un cançoner imaginari que parla de la possibilitat que la península Ibèrica desaparegui, s’experimenta amb diferents estats de la veu alterada a través del sòl.

Noela Covelo Velasco va néixer a Pontevedra el 1994 i actualment viu i treballa a Barcelona. La seva pràctica artística es vincula amb la veu, no sols com un mitjà, sinó com un material en si mateix que transforma l’espai, i treballa majoritàriament a través de la instal·lació sonora i la performance.

Ha tingut exposició individual a Bombón Projects (2022) i ha participat en exposicions col·lectives: “Primera visió”, Dilalica, Barcelona (2021); Loop Festival, Àngels Barcelona (2020); Museu de Pontevedra (Pontevedra, 2019), i Biennale du réel, Data Rhei, París (2017).

Més informació de Noela Covelo Velasco en aquest web.

 

 

#NauraViva #CulturaContemporània #Creació #Mimesis #Territori #XarxaTransversal

Natura viva compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

Go top