fbpx

Natura viva arrenca amb el projecte de Toni Crabb a Vilanova i la Geltrú

3 d'Octubre de 2022

Des del 30 de setembre i fins al 30 d’octubre l’artista Toni Crabb està exhibint el seu projecte, titulat While we are around (Mentre estem aquí), a La Sala. Centre d’Art Contemporani, de Vilanova i la Geltrú. Aquesta activitat és una de les deu que s’emmarca en el projecte Natura viva: musa i mimesi, que explora el territori i reivindica el valor de la natura com a font d’inspiració i espai de diàleg, i que està comissariat per Carolina Grau.

El projecte de Toni Crabb parteix de la riba del mar on es dibuixa aquesta membrana entre el cos sensible, ressonant i actiu, i el seu entorn. Durant tres mesos l’artista s’ha instal·lat a la vora del mar per dibuixar-lo in situ i poder traduir el seu llenguatge, allò que ens vol dir. Tots els dibuixos reflecteixen aquesta vora mòbil, sempre canviant i on hi ha un vaivé constant.

En la seva acció performativa, duta a terme el dissabte 1 d’octubre a la platja de la República, de Vilanova i la Geltrú, l’artista va convidar el públic a participar-hi amb una peça tèxtil de color blau i/o blanc per estendre i moure.

Toni Crabb va néixer a Zimbàbue, el 1970, i actualment viu i treballa a l’Hospitalet. Aquesta artista treballa amb una noció de dibuix expandit com a nucli de la seva pràctica. El seu llenguatge artístic explora les relacions i com les coses s’afecten entre si, amb un interès particular en el paisatge, el cos, la diferència sexual i l’exploració de narratives de l’indicible.

Ha tingut exposicions individuals a SIS Galeria, Sabadell (2020); a Halfhouse, Barcelona (2017), i a La Taller, Bilbao (2016). I ha participat en les exposicions col·lectives “FEM, Encounter for female performance artists”, Madremanya (2019 i 2020) i La Pedrera Subirats (2018, 2019 i 2020).

Més informació de Toni Crabb en aquest web.

 

 

#NauraViva #CulturaContemporània #Creació #Mimesis #Territori #XarxaTransversal

Natura viva compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Go top