fbpx

El Grup de Seguiment d’Horitzons de Circ es reuneix a Osca

30 de Setembre de 2022

El projecte Travesía va finalitzar aquest mes de maig però els socis i els actors de l’espai transfronterer van tenir clar que calia construir un nou projecte de manera conjunta i que un grup de seguiment interprofessional s’havia d’encarregar de donar suport i acompanyar en les jornades de reflexió i de preparació de les iniciatives futures.

Així doncs, el Grup de Seguiment, aquest 29 i 30 de setembre, està participant al seminari que té lloc a Osca, en el marc de la Feria Internacional de Teatro y Danza de la localitat, per revisar les conclusions, definir col·lectivament els objectius i fer una llista de les possibles actuacions. Juntament amb ells també hi són presents els socis que formaran part del proper projecte.

Les persones que van ser seleccionades per formar part d’aquest Grup de Seguiment són Marissa Paituví, Belly Patxi, Víctor Lázaro (Milki Lee), Yvan Goyard, Gloria Peon, Andrea Speranza, Veronique Dubarry i Laura Cardona, els quals són artistes, gestors de producció i/o difusió i experts en mediació cultural de l’àrea transfronterera.

Amb aquesta iniciativa es vol promoure la recerca, la creació i la circulació del circ contemporani a les regions transfrontereres dels Pirineus, mitjançant accions orientades a acompanyar i a formar tant els artistes circenses com altres professionals del sector impulsant i reforçant les relacions de solidaritat dins del mateix sector del circ (centres de creació, equips artístics emergents i consolidats, estudis de producció i difusió, i programadors) per avançar cap a uns models d’actuació basats en la cooperació, la sostenibilitat i la solidaritat.

#POCTEFA #FEDER #UE #unioneuropéenne #PDCTravesía #pyrénéesdecirque #pyrénées #transfrontalier #cirque #circus #cirquecontemporain #circuseverydamnday #circusarts #circuslife #spectaclevivant

Go top