fbpx

Lula Goce ja treballa en el seu mural a Vilanova i la Geltrú

8 d'Abril de 2018

Un treball previ de l'artista Lula Goce

Un treball previ de l’artista Lula Goce

L’obra de Lula Goce tendeix a aprofundir en l’íntim a partir del que és públic, acions solitàries vinculades a la natura, que mostra en les façanes, al carrer, exposats a la mirada de vianants i curiosos. La ciutat de Vilanova i la Geltrú (la Façana del Centre d’Atenció Primària Jaume I) acull una obra mural seva  que respira aquest esperit de retorn a la natura i d’una certa mirada introspectiva cap als móns interiors. Un treball que dialoga  i conviu amb l’espai urbà al mateix temps que ens evoca a la naturalesa, transmetent una cura cap a allò natural com a  via d’una vida més plena i feliç.

Aquesta peça forma part del projecte Womart, que pretén reivindicar necessitat de reconèixer i visibilitzar el talent femení en les arts visuals i fomentar la igualtat de gènere en totes les disciplines artístiques visuals. Amb aquest objectiu, durant l’abril del 2018 deu artistes diferents han realitzat intervencions artístiques a les 10 ciutats que formen part de la Xarxa Transversal.
Womart és una iniciativa de la plataforma d’art urbà Rebobinart, produïda per Transversal.

Més sobre l’artista…

L’artista troba en la seva feina una fusió de diferents disciplines encaminades cap a una recerca que aprofundeix en allò més íntim per poder trobar allò que hi ha d’universal en l’individu. La base crítica, a vegades satírica i còmica, a vegades, més directa i mordaç, és una constant en la seva obra, a través de la qual l’artista allibera el criticisme envers la societat de consum i la construcció de la identitat individual dins d’aquesta societat.
Lula Goce és una de les muralistes més cotitzades i consagrades a nivell nacional i ha participat en nombrosos festivals d’art urbà de renom a Europa, Nord Amèrica i Amèrica Llatina. Ha exposat la seva obra en exposicions individuals i col·lectives de centres culturals com la Casa de las Conchas de Salamanca, Matadero de Madrid, el Centre d’Art Santa Mònica de Barcelona, el CCCB també a Barcelona o el Museu Diego Rivera de Guanajuato, Mèxic.

 

Womart-Cartell-Especific-Vilanova-02

Go top