fbpx

La Minúskula ja està en ple procés de treball a Sant Cugat

6 d'Abril de 2018

Un treball previ de La Minuskula

Un treball previ de La Minuskula

L’obra que Minuskula ha creat a la Casa de Cultura de Sant Cugat que ens parla dels obstacles i dels esforços que ha de superar la dona. L’artista basca utilitza com a metàfora visual les carreres d’obstacles contextualitzant l’obra en la ciutat que l’acull, Sant Cugat del Vallès, localitat que ha estat nomenada ciutat europea de l’esport al 2018.

Aquesta peça forma part del projecte Womart, que pretén reivindicar necessitat de reconèixer i visibilitzar el talent femení en les arts visuals i fomentar la igualtat de gènere en totes les disciplines artístiques visuals. Amb aquest objectiu, durant l’abril del 2018 deu artistes diferents han realitzat intervencions artístiques a les 10 ciutats que formen part de la Xarxa Transversal.
Womart és una iniciativa de la plataforma d’art urbà Rebobinart, produïda per Transversal.

Més sobre l’artista…

María López, Minuskula, és una artista especialitzada en lettering, il·lustració i muralisme. Originària de Donosti, País Basc, actualment viu i treballa a Barcelona com a artista visual i directora d’art. La seva obra contempla una àmplia varietat de formes, des de la il·lustració i el disseny gràfic fins a murals de gran format.
És cofundadora de l’estudi gràfic Reskate Arts & Crafts i la seva obra es pot veure a ciutats espanyoles i europees.

 

Womart-Cartell-Especific-SantCugat-02

Go top