fbpx

Oberta la convocatòria d’A Cel Obert

20 d'Abril de 2023

La ciutat de Tortosa acull la desena edició d’A Cel Obert, un festival d’intervencions efímeres que enguany té com a fil conductor la il·lusió.

Aquesta s’entén com el sentiment d’esperança sobrevinguda, ingovernable, incontenible i salvatge que se sent en el moment de voler aconseguir un somni. I també com una percepció distorsionada de la realitat, un efecte òptic que representa allò que només vivim en secret i que mai no manifestem com a real.

Les propostes per a aquesta convocatòria es poden enviar fins al 4 de juny a través d’un formulari que hi ha a la pàgina web del festival. Un jurat format per professionals reconeguts de l’àmbit de l’arquitectura, les arts plàstiques i el disseny les valorarà tenint en compte l’adequació a la temàtica proposada, l’originalitat i la qualitat a l’hora de proposar la idea.

Durant la segona setmana de juliol es donaran a conèixer les propostes efímeres guanyadores, les quals es podran veure el 3, 4 i 5 d’octubre a diversos punts de Tortosa.

En finalitzar el festival, el jurat lliurarà una menció al millor projecte executat. L’autor o autors seran convidats a realitzar un projecte d’art efímer en un altre festival de manera subvencionada per la Xarxa Transversal en el marc del projecte Transefímers.

 

Go top