fbpx

La Xarxa Transversal viatja a Sardenya en el marc de Stronger Peripheries

29 de Juny de 2023

Del 25 al 29 de juny una delegació de Transversal està participant en el Taller de polítiques culturals inclusives que es duu a terme a Sardenya.

Durant aquestes dies les cinc tècniques municipals de quatre ciutats catalanes que han viatjat fins a l’illa —Granollers, Olot, Girona i Manresa— podran formar part de les diverses formacions i també tindran l’oportunitat de veure unes quantes peces escèniques que han estat el resultat dels tàndems del projecte Stronger Peripheries.

En aquest marc s’aprofitarà perquè Moon Ribas i Quim Girón, que en aquests moments estan fent la seva residència a Sardenya, en concret al Teatro di Sardegna, expliquin en quin procés es troba la seva peça, que va ser la guanyadora del tàndem “el pa de cada dia” i que s’estrenarà aquest 20 d’octubre a Mataró.

La col·laboració entre Moon Ribas i Quim Girón va començar l’any 2019 amb la motivació de barrejar les arts escèniques amb la cibernètica, l’observació dels fenòmens naturals i el món animal per inspirar les seves creacions. Els seus treballs investiguen maneres de barrejar elements vius a l’escenari que estan fora del control del cos de l’intèrpret, donant espai a l’aparició de nous llenguatges dins del circ, la dansa, l’art cíborg, la música, la fotografia i el videoart.

Així doncs, la connexió que es farà al llarg d’aquests dies de taller entre les peces ja elaborades i la que encara s’està gestant de ben segur que servirà per continuar enriquint el projecte Stronger Peripheries.

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coaliciósud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

 

 

Go top