fbpx

Trobada a Romania per reflexionar sobre el futur de les arts escèniques

6 de Juny de 2023

Com serà el món d’aquí a trenta anys? Quin paper hi tindrà la cultura? Aquests aspectes s’estan tractant al Taller de futur que s’està duent a terme del 5 al 8 de juny a la ciutat romanesa de Cluj-Napoca.

A aquesta trobada hi participen els diversos socis de Stronger Peripheries amb la finalitat de dibuixar els possibles escenaris de futur que poden esdevenir-se en l’àmbit cultural, i en concret en les arts escèniques. Amb aquestes línies genèriques traçades es pot anar treballant en els objectius que ha de tenir la possible nova candidatura del projecte per al període 2024-2028 i també és possible posar la mirada a més llarg termini pel que fa a les qüestions de la cultura a les perifèries.

Totes aquestes reflexions estan tenint lloc en aquest marc de treball, que es desenvoluparà fins al dimecres al matí, i llavors s’organitzarà una reunió del projecte el dimecres a la tarda i una reunió de comunicació el dijous al matí.

Així mateix, en aquesta trobada també hi ha hagut ocasió d’assistir a la representació de la peça Point nemo, de Catinca Draganescu, que és el resultat d’haver guanyat el tàndem 6 de Stronger Peripheries i que està coproduïda per CCC, Pogon, L’Arboreto Teatro Dimora i Reactor.

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coaliciósud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

Go top