fbpx

La Xarxa Transversal i Air de Midi s’han reunit a la Nau Ivanov de Barcelona

10 de Juny de 2022

Air de Midi és una xarxa de professionals de l’art contemporani de la regió d’Occitània que compta amb més de quaranta organitzacions membres repartides per tota la regió. Un dels seus objectius principals és posar en xarxa les estructures de producció i distribució en l’àmbit de l’art contemporani i desenvolupar accions conjuntes per promoure la recerca, la creació i la distribució. Donar, en definitiva, més visibilitat a l’art contemporani. I aquest és un propòsit que comparteix amb la Xarxa Transversal.

Aquest dijous 9 de juny, a la Nau Ivanov de Barcelona, s’ha dut a terme una reunió que ha tingut com a motor millorar les relacions i la coneixença entre els centres d’art d’Occitània que formen part d’Air du Midi i els de les ciutats de Transversal. En concret hi han participat Claire Hugonnet, coordinadora de la xarxa Air de Midi; Eva Ferrés, responsable de Comunicació del BBB Centre d’Art de Tolosa; Raquel Ayarza, responsable d’Espai d’Arts del Centre de creació  Roca Umbert de Granollers, i Laura Cuenca, coordinadora d’activitats de la Xarxa Transversal.

A banda de la presentació dels museus, dels centres d’arts, dels festivals membres de Transversal i dels diferents centres associats a Air de Midi, aquesta trobada ha servit per establir els primers contactes i per valorar si en un futur es pot treballar de manera conjunta a banda i banda dels Pirineus.

Go top