fbpx

En plena tria de l’artista grec

2 de Juny de 2022

Dues tècniques de la Xarxa Transversal, Elena Carmona del Teatre Municipal de Girona i Kena Rodríguez del Teatre Principal d’Olot, són a Grècia des del dimarts fins al divendres d’aquesta setmana per participar en el taller de tria d’artista grec en el marc del projecte Stronger Peripheries.

Una vegada oberta la convocatòria perquè els artistes grecs que ho desitgessin hi poguessin optar, durant aquests dies, al Piraeus Theatre, d’Atenes, les tècniques de la Xarxa, juntament amb representants de la resta de socis del projecte, estan coneixent els cinc finalistes. Aquests van ser seleccionats d’entre totes les candidatures presentades pels coproductors d’aquest tàndem, que en concret és el número 5. I, d’entre ells, en sortirà l’artista o la companyia finalista, que rebrà l’encàrrec de fer la peça escènica per a Stronger Peripheries.

Així doncs, una vegada es conegui el guanyador, aquest començarà a treballar en la seva proposta escènica. Això comportarà la realització de residències de recerca i de creació als països coproductors, els quals, en aquest cas, són PCAI a Grècia, Artemrede a Portugal i el centre de residències Arboreto a Itàlia, que acollirà una de les residències de creació.

Foto: Vicky Tsirou, PCAI

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coalició sud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

Go top