fbpx

La tria d’artista romanès, en marxa

21 de Juny de 2022

Des de la Xarxa Transversal, aquest dilluns 20 de juny, hem participat en la reunió telemàtica que s’ha dut a terme entre els diversos socis per tal de fer la tria d’artista romanès. Els cinc artistes finalistes d’aquest país també hi han estat presents i han pogut presentar els seus projectes.

En concret es tracta del Tàndem 6, la temàtica del qual és “Dret al futur”, i l’impulsaran el soci romanès del projecte, Cluj Cultural Centre, en coproducció amb els croats Pogon.

Com ja va passar amb el Tàndem 1, a Eslovènia, el guanyador se sabrà de manera prèvia al taller de tria que tindrà lloc durant el mes d’octubre a Romania. Igualment, però, en aquest taller els programadors de Transversal que hi assisteixin podran conèixer els cinc finalistes i tota la seva trajectòria així com endinsar-se en el panorama escènic romanès.

Al llarg d’aquesta setmana, i després de diverses deliberacions, se sabrà qui és el guanyador de la tria d’artista romanès.

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coalició sud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

Go top