fbpx

Trobada de Travesía a Bilbao per tancar temes i obrir-ne de nous

30 de Juny de 2022

El dimarts 28 de juny els socis de Travesía s’han trobat presencialment per dur a terme una reunió. Alguns dels socis també s’hi han unit de manera telemàtica.

L’ordre del dia de la trobada ha estat fer el tancament administratiu de Travesía i seguir preparant la candidatura per al nou projecte POCTEFA. Així mateix, s’han establert les dates per als dos propers seminaris de preparació del projecte —un serà al setembre i l’altre a l’octubre— i s’ha definit la convocatòria per seleccionar el grup que farà el seguiment de la concepció de la nova candidatura. Aquesta convocatòria sortirà publicada en breu i hi podran postular artistes de circ, responsables de producció de companyies de circ i experts en projectes de mediació.

La reunió entre els socis s’ha convocat a Bilbao, on durant aquesta setmana està tenint lloc una fira d’arts de carrer, Bilboko Kalealdia, que està organitzada per l’Ajuntament de Bilbao, que és un dels socis del projecte. D’aquesta manera, ha estat possible veure uns quants dels espectacles oferts, ja que algun, com ara Bakana, de la companyia francesa Das Arnak, forma part de Travesía.

 

#POCTEFA #FEDER #UE #unioneuropéenne #PDCTravesía #pyrénéesdecirque #pyrénées #transfrontalier #cirque #circus #cirquecontemporain #circuseverydamnday #circusarts #circuslife #spectaclevivant

Travesía – Pirineus de circ és un projecte de cooperació per als anys 2020- 2022 cofinançat per la Unió Europea en un 65 % a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

Go top