fbpx

La Tempesta de Parquing Shakespeare: estrena i properes funcions!

1 de Març de 2021

Aquest cap de setmana va tenir lloc l’estrena de l’espectacle La Tempesta  de Pàrquing Shakespeare, una peça per ser representada en sala, als teatres, i no a l’aire lliure com és habitual en aquesta companyia. Els primers teatres en acollir la proposta van ser el Kursaal de Manresa amb l’estrena el 27  de febrer i el Teatre Monumental de Mataró amb una actuació l’endemà.

Les properes funcions als teatres de la Xarxa seran:
Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa: 5 de març a les 20.30h.
Teatre Bartrina de Reus: 13 de març a les 20h.
Teatre Principal de Vilanova: 14 de març a les 19h.
Teatre Principal d’Olot: 19 de març a les 19.30h.
Teatre El Jardí de Figueres: 26 de març a les 20h.

Actuacions part d’una gira que tindrà parades també a altres ciutats de Catalunya. Es tracta de l’espectacle cloenda de la celebració dels 10 anys del naixement de la companyia. Amb La Tempesta retrobem tots els actors de la companyia  de nou en escena, com a final de festa.

Aquest nou projecte compta amb la direcció de Marc Rosich, que ha concebut un nou muntatge per la que fou la darrera obra de Shakespeare, amb la música d’en Marc Sambola, composada especialment per aquest espectacle, i a més, amb una cantant lírica en directe.

La Tempesta es una peça misteriosa i ritual, que barreja el pensament filosófic i politic, els recursos de comèdia, el romanç pastoral i la gran maquinària barroca. El text compagina densitat filosòfica i dramàtica amb els elements de comèdia vibrant. Un espectacle que reflexiona sobre les utopies, sobre quina societat bastiríem en el cas que se’ns donés una segona oportunitat en una illa verge.

 

Go top