fbpx

Els teatres de Transversal obren les seves portes pel Dia Mundial del Teatre

15 de Març de 2021

Aquest 27 de març, Dia Mundial del Teatre nou teatres de Catalunya conviden als espectadors a convertir-se en actors sota la direcció artística de la companyia Escarlata.

La producció pròpia de Transversal per aquest 2021 és “C.A.M.E.S: Comèdies Auditives en Moviment Espontànies i Sensorials” una audio visita guiada teatralitzada a les entranyes del teatre, un recorregut inèdit dels camerinos als magatzems passant per les sales d’assaig, tot descobrint curiositats i anècdotes de cadascun dels deu equipaments. Una peça creada per la companyia Escarlata, Premi Nacional de Cultura per la Generalitat de Catalunya i Premi Nacional de Circ pel Ministeri de Cultura,  que compta amb la proposta musical de la cantant, compositora i intèrpret de Manacor Joana Gomila.

Amb aquest espectacle els teatres catalans s’obren un cop més a la participació de la ciutadania, tot posant el seu patrimoni cultural a disposició del públic per convertir-se de nou en serveis essencials, de referència, proximitat i oberts a tothom.

Go top