fbpx

Taller participatiu de Transefímers MED a Manresa

2 de Febrer de 2021

El projecte Transefímers MED (amb suport de l’Euroregió Pirineus Mediterrània) segueix endavant amb les seves activitats.

El proper festival a acollir una proposta d’aquest projecte serà el Jardins de Llum de Manresa. En el marc de les seves instal·lacions, que giren al voltant de la llum i l’aigua, acollirà una proposta artística de Ricardo Muñoz Izquierdo, artista provinent del festival MAU de Granollers.

Per a crear la seva peça per aquest festival, l’artista colombià ha comptat amb la col·laboració de 40 alumnes de 1r de Batxillerat Artístic Plàstic (grup E i F) de l’IES Lluís de Peguera de Manresa.

A partir d’un taller que el creador ha impartit a distància (a causa de la pandèmia no s’ha pogut desplaçar físicament a l’institut) i en col·laboració amb el professor Carles Rubí López; els joves han creat animacions que formaran part de la instal·lació que Muñoz Izquierdo ha preparat pel festival d’engany, esdevenint així un treball de co-creació de la peça.

 

La temàtica escollida per l’artista per al seu taller d’animació és “La monstruosidad”. El taller tracta d’elaborar un clip d’animació a partir d’un seguit d’il·lustracions, creades pels alumnes de 1r batxillerat artístic plàstic, amb l’acompanyament de l’artista colombià i del professor de l’IES.

 

Transefímers MED és un projecte recolzat per l’Euroregió Pirineus Mediterrània  en el marc de la Convocatòria de projectes Cultura 2019.

Go top